chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра припиняють видавати виплати за радянськими вкладами

24 грудня 2012 о 13:01

У вівторок, 25 грудня, у зв'язку із закінченням бюджетного року припиняються цьогорічні виплати за знеціненими радянськими вкладами, повідомили в «Ощадбанку».

За даними фінустанови, наразі залишилося сорок тисяч зареєстрованих громадян, із якими банк іще не розрахувався. Отримати свою тисячу вони можуть, якщо сьогодні заберуть із банку депозитну картку.

Крім того, на наступний рік вже записались понад мільйон осіб, 600 тисяч із них зареєструвались вперше. Нагадаємо, нещодавно комуніст Спиридон Кілінкаров заявив, що в проекті держбюджету на 2013 рік не передбачені кошти для погашення заборгованості ошуканих вкладників Сбербанку СРСР.

Пізніше заступник глави Адміністрації президента Ірина Акімова пояснила, що попри те, що фінансування соціальних програм, ініційованих президентом Віктором Януковичем навесні поточного року, не прописане у бюджеті на 2013 рік окремими статтями, виділення грошей на них продовжиться. За її словами, ці витрати прописані у «певних статтях».

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути