chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра в Україні очікується від 12 морозу до 14 тепла

25 грудня 2012 о 15:25

У середу, 26 грудня, температура повітря в Україні буде коливатися від 12 градусів морозу на сході до 14 тепла на півдні.

У Києві — без істотних опадів.

Як повідомили в Укргідрометцентрі, завтра буде хмарно з проясненнями. У східній частині, на півночі Лівобережжя та в більшості західних областей очікується невеликий дощ, вночі з мокрим снігом, вдень у карпатському регіоні помірні опади, на решті території без істотних опадів.

На більшій частині території тумани, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південний, південно-західний, 5-10 м/с, на півдні, сході та в Карпатах окремі пориви 15-20 м/с.

Температура вночі — від 3 морозу до 2 тепла, у східних областях від 12 до 7 градусів морозу, вдень 0-5 тепла, в західних і південних областях — до 8, в Криму вночі — 1-6 тепла, вдень — 9-14.

У Київській області хмарно. Без істотних опадів. Туман, вночі місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 3 морозу до 2 тепла, вдень — 0-5 тепла.

У Києві хмарно. Без істотних опадів. Туман, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі — 2-0 морозу, вдень — 1-3 тепла.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що українські синоптики прогнозують значне потепління до 31 грудня і теплу погоду на Новий рік.

Розділи: Довкілля

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути