chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ просить водіїв утриматися від поїздок у найближчі чотири дні

08 січня 2013 о 14:36

Державтоінспекція просить українських водіїв сідати за кермо лише у випадку необхідності у найближчі чотири дні, повідомили у відомстві.

У ДАІ посилаються на попередження Укргідрометцентру про погіршення погодних умов, у зв'язку з чим на дорогах буде сніг та ожеледиця. Зокрема, 8 січня у Дніпропетровській області та у східних регіонах буде хмарно, піде мокрий сніг.

Завтра, 9 січня, у східних регіонах, а також у Криму та Приазов'ї будуть хуртовини, а 10 січня сніг піде і в західних областях. Причому 11 січня на більшій частині території України, а найбільше на півночі та заході буде йти сніг із дощем.

«ДАІ України закликає водіїв до неухильного дотримання правил дорожнього руху. Під час сильних опадів необхідно рухатися із ввімкненим ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), дотримуватися швидкісного режиму, правил паркування, з особливою обережністю рухатися по мостах та естакадах, відмовитися від ризикованих маневрувань, які за несприятливих погодних умов можуть призвести до створення аварійних ситуацій», — наголосили у відомстві.

Як повідомлялося, у найближчі дні в Україні мороз буде посилюватися, а короткочасне потепління очікується 11 січня та 19 січня під час Хрещення.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути