chrome firefox opera safari iexplorer

Хюндай пообіцяла, що її потяги більше не ламатимуться

16 січня 2013 о 09:00

Як повідомили УНІАН у прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ, таке рішення було ухвалене під час спеціальної наради віце-прем'єр-міністра Олександра Вілкула, міністра інфраструктури Володимира Козака з керівництвом Державної адміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця») і представниками компанії Hyundai Rotem, яка відбулася на початку 2013 року.

Зокрема, Hyundai Rotem має власними силами і за свій рахунок забезпечити модернізацію дахів і покрівельного устаткування усіх електропоїздів, модернізацію перемикачів напруги, модернізацію обшивки головної частини потягів, модернізацію системи життєзабезпечення за рахунок використання акумуляторних батарей більшої ємності українського виробництва.

Крім того, Hyundai Rotem за свій рахунок забезпечить модернізацію гальмівної системи і мережі гальмівних трубопроводів, а також заміну пошкоджених віконних блоків і гальмівних колодок із застосуванням комплектів вітчизняного виробництва. При цьому, з початку січня поїзди ІнтерСіті+ супроводжуються експлуатаційними бригадами фахівців південнокорейської компанії.

Як повідомляв УНІАН, в травні 2012 року «Укрзалізниця» підписала з корейською Hyundai Rotem контракт на сервісне обслуговування 10 електропоїздів Hyundai. Згідно з контрактом, корейська компанія бере на обслуговування електропоїзди, і упродовж 5 років виконуватиме усі гарантійні зобов'язання із забезпечення якості ремонту і експлуатації. Крім того, Hyundai Rotem підготує українських фахівців, які зможуть самостійно обслуговувати і ремонтувати швидкісні поїзди Hyundai в Україні.

Нагадаємо, з настанням холодів почастішали затримки поїздів Hyundai у зв'язку з технічними несправностями. 20 грудня 2012 року компанія Hyundai вибачилася за незручності, яких зазнали українські пасажири під час користування швидкісними електропоїздами виробництва компанії Hyundai, і повідомила про початок робіт з ліквідації несправностей, які в першу чергу пов'язані зі складними зимовими погодними умовами.

25 грудня Президент України Віктор Янукович піддав критиці закупівлю поїздів Hyundai.

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути