chrome firefox opera safari iexplorer

Лондонський університет мистецтв проведе в Києві інтерв’ю-співбесіду

23 січня 2013 о 14:14

Талановитим абітурієнтам з України відтепер надано унікальну можливість вступити до Університету Мистецтв, Лондон за підсумками безкоштовної співбесіди, що відбудеться 5 лютого в Києві.

Таку можливість надає один з лідерів українського ринку освіти за кордоном – Освітня група «ДонСтрім».

Університет Мистецтв, Лондон (University of the Arts, London; UAL) – найбільший ВНЗ у світі, що спеціалізується на освіті у сфері дизайну, мистецтва, моди, медіа, комунікацій. Серед його випускників – сотні видатних людей у світі мистецтва, кіно, моди, дизайну.

Лондонський університет мистецтв у середовищі професіоналів посідає таке ж почесне місце, як Оксфордський або Кембріджський університети, – але виключно в сфері мистецтва.

Бездоганна репутація Університету мистецтв і інтерес до нього з боку абітурієнтів у всьому світі є причиною досить високого конкурсу при вступі. На одне місце на деякі спеціальності (особливо до культового коледжу Saint Martins College) часто претендують понад сто осіб. А рішення про зарахування можна очікувати кілька місяців.

Утім, незважаючи на такі жорсткі умови, вступити до Університету мистецтв тепер стало можливим, не виїжджаючи за межі України. 5 лютого 2013 Директор приймальної комісії Університету Мистецтв проведе інтерв'ю-співбесіду для талановитих українців. Співбесіда є безкоштовною.

Співбесіду зможуть пройти всі бажаючі – від абітурієнтів та студентів до художників, модельєрів, режисерів, дизайнерів, фотографів, арт-критиків, що вже отримали професійне визнання. На інтерв'ю чекають усіх, хто хоче отримати найкращу британську освіту в царині дизайну, мистецтва, моди, медіа, кінематографії, реклами, комунікацій.

Рішення приймальної комісії абітурієнт дізнається відразу ж – через 30 хвилин після початку співбесіди, а при позитивному результаті йому буде вручено офіційне запрошення на навчання на фірмовому бланку Університету. Головне – бути талановитим, а також довести під час співбесіди своє бажання та здатність навчатися в найкращому спеціалізованому ВНЗ у світі. Адже найкращий ВНЗ буде постійно вимагати від своїх неординарних студентів ексклюзивних творчих рішень і постійного напруження.

Для того, щоб бути допущеним до співбесіди, кожному абітурієнтові необхідно пройти обов'язковий попередній відбір, у процесі якого буде оцінена потенційна готовність претендента, а також будуть надані рекомендації з підготовки портфоліо.

Попередній відбір проводиться фахівцями офіційного ексклюзивного представника Університету Мистецтв, Лондон в Україні – Освітньої групи «ДонСтрім». Зареєструватися на попереднє інтерв'ю для допуску до іспиту можна за телефонами: (+38 044) 4960948; (+38 044) 2793584; (+38 044) 9532363.

Генеральний директор Освітньої групи «ДонСтрім» Олена Хилькова:

Університет Мистецтв, Лондон традиційно сприймається у світі як один з еталонів якості британської освіти. Система спонукання студентів до самостійного пошуку знань і їх обробки, притаманна Університету Мистецтв, ретельно продумана і є однією з найкращих у світі. У цьому навчальному закладі акцент робиться на самостійній роботі студентів, їх здатності до самонавчання. Класичний випускник Університету Мистецтв – це яскрава індивідуальність, самостійна, незалежна особистість і в той же час професіонал, прагматик, який чітко розуміє потреби і структуру ринку, галузі, де йому належить працювати.

University of the Arts, London – найбільший університет в Європі у царині медіа, кінематографії, дизайну, реклами, комунікацій, моди, арту, менеджменту в мистецтві. Серед випускників університету – сотні видатних людей – Колін Ферт, Джон Гальяно, Олександр Маккуїн, Пол Сміт, Стелла Маккартні, Джарвіс Кокер, Вів'єн Вествуд, Beck, Пірс Броснан, PJ Harvey, Хуссейн Чалаян, Пол Хакслі, Тім Рот і багато інших. Щороку в Лондонському Університеті Мистецтв понад 20 тис. студентів навчаються всьому найкращому у визнаних професіоналів – дизайнерів, художників, критиків.

До складу Університету Мистецтв входять 6 всесвітньо відомих коледжів:

Central Saint Martins College of Art and Design

London College of Communication

London College of Fashion

Camberwell College of Arts

Chelsea College of Art and Design

Wimbledon College of Art

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути