chrome firefox opera safari iexplorer

Музей історії міста Києва оголошує конкурс із визначення нового логотипа

09 січня 2013 о 10:36

Музей історії міста Києва оголошує конкурс із визначення нового логотипа закладу. Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі: як фізичні, так і юридичні особи.

Прийматимуть пропозиції на конкурс із 15 січня до 15 березня 2013 року, повідомляє сайт КМДА.

Адміністрація музею має на меті створення нового, сучасного, професійного та креативного графічного знаку ідентифікації музею. Крім того, зазначають у музеї, логотип повинен відображати багатолітню історію Києва, історичні та літописні відомості про його засновників.

За бажанням авторів логотипа, також можна подавати й слоган для Музею історії міста Києва, співзвучний створеному логотипові, чи такий, який доповнює зміст логотипа.

Зауважимо, що до участі в конкурсі допускатимуться роботи з візуальною ідентифікацією міста: графічними елементами, образами, шрифтами та кольоровими рішеннями.

Крім того, до конкурсних робіт обов’язково необхідно додати заклеєний конверт із відомостями про автора або авторів: прізвища, ім’я по-батькові, адреси і контактного телефону.

Надсилати конкурсні роботи на розгляд потрібно на e-mail: kievhistorymuseum@gmail.com або поштову адресу: 01004, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 7 Музей історії міста Києва, каб. 402.

Також конкурсна робота має містити:

  • графічний файл зображення не менше 500×500 пікселів, розміром не більше 300 КБ;
  • текст та ілюстрацію логотипа музею двома мовами (українською та англійською);
  • кольорове рішення (можливість відтворення в кольоровому, монохромному, рельєфному виконанні);
  • зразки використання логотипа як на великих рекламних площах, так і на сувенірній і поліграфічній продукції;
  • надання брендбуку в паперовому та електронному вигляді.

У музеї наголошують, що роботи, які надійдуть несвоєчасно, не відповідатимуть умовам або оформлені з порушенням встановлених правил, до участі в конкурсі не допускатимуться. Також пропозиції, подані на конкурс, не повертаються і не рецензуються.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути