chrome firefox opera safari iexplorer

На обладнання для біометричних паспортів потрібні 116 млн грн

10 січня 2013 о 12:58

Державна прикордонна служба вважає, що для закупівлі обладнання для перевірки біометричних паспортів необхідні 116,062 млн. гривень.

Про це заявив перший заступник голови Держприкордонслужби Павло Шишолін, повідомляє ТСН. 

Процедури закупівлі обладнання заплановані на 1 квартал 2013 року. Виконувати заходи щодо облаштованості кордону зчитувальними пристроями планується в 2 етапи: 1-й — в 2013 році, а 2-й — в 2014 році.

Як повідомляється, у рамках першого етапу на вдосконалення спеціального програмного забезпечення необхідно близько 480 тис. гривень, а на вдосконалення технічної складової — близько 68,74 млн гривень. У рамках 2-го етапу на вдосконалення технічної складової необхідно 46,84 млн гривень.

За словами Шишоліна, на заходи, пов'язані із закупівлею обладнання для перевірки паспортів у державному бюджеті поточного року передбачено 13,5 млн гривень.

Також в 2013 році планується залучення міжнародної технічної допомоги в обсязі 5 млн євро. Крім того, у зв'язку із прийняттям закону «Про єдиний державний демографічний реєстр» Держприкордонслужба планує провести аудит і переробку відомчої нормативної бази.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що біометричні паспорти почнуть видавати не раніше квітня.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути