chrome firefox opera safari iexplorer

На Водохреще у столиці влаштують фестиваль моржів

15 січня 2013 о 15:04

19 січня у столичному екстрим-парку відбудеться свято здоров’я – фестиваль прихильників зимового плавання, участь у якому можуть узяти всі охочі.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Розпочнеться дійство о 10.00 із флешмобу та пробігу центральною алеєю парку Дружби народів. Після реєстрації учасників фестивалю та урочистого відкриття відбудеться церемонія освячення води.

Окрім звичного купання на Водохреще, на фестивалі також відбудеться швидкісний заплив у стилі брас. Дистанція для жінок складатиме 12,5 м, для чоловіків – 25, командної естафети – 4 по 25 м. Крім того, упродовж фестивалю будуть проводитися майстер-класи з купання в лунці, «моржування» та оздоровчих методик. Також усі охочі зможуть взяти участь у фестивалі сніговиків, покататися на канатній дорозі на санях, лижах і сноубордах.

А ввечері на гостей фестивалю чекатиме нагородження переможців та концертна програма.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути