chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Україні очікується похолодання

03 січня 2013 о 08:46

Український гідрометеорологічний центр прогнозує похолодання 3-10 січня.

Про це на брифінгу повідомив директор Гідрометцентру Микола Кульбіда. 7-9 січня Гідрометцентр прогнозує посилення морозів, температура вночі знизиться до -3...-8 градусів, у північних і центральних областях в окремі ночі до -10...-15 градусів.

А найближчі дні, за його словами, 3 січня очікується мокрий сніг у західних і північних областях країни, температура вночі становитиме -2...-8 градусів, у північно-східних областях -9...-14 градусів, на півдні -3...+2 градусів. Температура вдень на півдні очікується на рівні +4...+9 градусів. «4-6 січня відбудеться зміна погодних умов, пов'язана із наближенням циклону зі Скандинавії», — сказав Кульбіда.

Зокрема, по всій території України очікуються опади у вигляді мокрого снігу, снігу й дощу. Температура вдень і вночі в ці дні становитиме -3...+3 градусів.

Розділи: Довкілля

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути