chrome firefox opera safari iexplorer

Українські марки перемогли на міжнародному конкурсі у Китаї

11 січня 2013 о 17:00

Поштовий блок «Українське подвір’я» 2011 року випуску здобув перемогу в номінації «Найкращий друк» у 11-му щорічному китайському конкурсі-опитуванні на найкрасивішу зарубіжну марку.

Про це повідомляє сайт Укрпошти.

Конкурс проводиться у Китаї щороку і є надзвичайно популярним у світових філателістичних колах. Цього року у ньому взяли участь низка поштових адміністрацій Європи та світу: Австрії, Албанії, Білорусі, Боснії і Герцеговини, Кіпру, Куби, Єгипту, Німеччини, Ліхтенштейну, Мальти, Нової Зеландії, Перу, Сінгапуру, Словаччини, Словенії, Швейцарії, Туреччини, Росії.

Серед організаторів та спонсорів конкурсу – Китайська народна асоціація дружби із зарубіжними країнами, провідні філателістичні організації та видавці відомих філателістичних каталогів.

«Українська поштова марка вже кілька років поспіль успішно заявляє про себе в цьому конкурсі, що засвідчує стійкий інтерес до української філателістичної продукції на міжнародній арені, — зазначила генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Оксана Плотнікова. — Ми у свою чергу вітаємо автора поштового блоку «Українське подвір’я» художника Костя Лавро, який багато років співпрацює з Укрпоштою і створює чудові мініатюри, які неодноразово виборювали престижні українські та міжнародні нагороди».

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути