chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра в Україні очікуються снігопади та дощі

18 січня 2013 о 14:15

На Водохреща, 19 січня, по Україні очікується ускладнення погодних умов: у західних, північних та Вінницькій областях випадатиме сніг та мокрий сніг, вночі на Прикарпатті та Вінниччині — місцями сильний, вдень на півночі — мокрий сніг з дощем, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь.

Як повідомили УНІАН в Укргідрометцентрі, температура вночі 4-9° морозу (на Закарпатті — 0-5° морозу), вдень — від 4° морозу до 1° тепла.

На решті території — дощі, вночі подекуди з мокрим снігом, на Одещині та Миколаївщині — місцями сильні дощі (у східних областях, Приазов'ї та Криму невеликий дощ); температура вночі — від 1° морозу до 4° тепла, вдень — 2-7° тепла, в Криму — вночі 3-8° тепла, вдень — 7-12°. Вночі та вранці у східній частині місцями тумани.

На дорогах країни, крім південної частини, ожеледиця. Вітер північно-східний (на південному сході південно-східний), 5-10 м/с, у південній частині окремі пориви 15-20 м/с.

По Київській області характер погоди зміниться: вночі випадатиме сніг, вдень — мокрий сніг з дощем, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі — 4-9° морозу, вдень — від 4° морозу до 1° тепла.

По м. Києву вночі випадатиме сніг, вдень — мокрий сніг з дощем, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі — 5-7° морозу, вдень — 0-2° морозу.

Розділи: Довкілля

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути