chrome firefox opera safari iexplorer

Автоперевізники відновили роботу на приміських маршрутах до Києва

27 лютого 2013 о 12:34

7 автоперевізників відновили роботу на приміських маршрутах із 12 населених пунктів Київської області до Києва.

Про це Українським Новинам повідомив Дмитро Комаров — прес-секретар «Об'єднання Богдана Хмельницького», що супроводжує цю ситуацію.

«На сьогодні вони виїхали, оскільки вчора обладміністрація в особі пана Максименка (заступник голови Київської обласної державної адміністрації) пообіцяла, що все зроблять, що всі проблеми буде вирішено, і в четвер всі дозвільні документи видадуть... перевізники вирішили повірити і до четверга взяти паузу, тобто до четверга вони будуть продовжувати рух. Якщо в четвер (28 лютого) документів не буде, значить усе відновиться по колу, і вже тоді доти, доки вони не будуть тримати документи в руках, південно-західна частина Києва стоятиме», — сказав він.

Комаров уточнив, що раніше перевізникам видали тимчасові дозволи на здійснення права перевезення, при цьому перевізники вимагають видачі постійних дозволів, які їм і пообіцяли видати в четвер.

Як повідомляло агентство, голова Київської обладміністрації Анатолій Присяжнюк пообіцяв урегулювати ситуацію із забезпечення приміських і міжміських маршрутів Київської області достатньою кількістю автобусів для перевезення пасажирів.

26 лютого 7 автоперевізників припинили роботу на приміських маршрутах із 12 населених пунктів до Києва.

Перевізники, які припинили роботу, вимагають у Київської обладміністрації переглянути результати конкурсу із перевезень пасажирів на приміському й міжміському автобусному маршрутах загального користування області.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути