chrome firefox opera safari iexplorer

ДАІ змінила правила оплати штрафів

07 лютого 2013 о 14:21

Державтоінспекція зобов’язала водіїв під час оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху обов’язково зазначати серію і номер протоколу про адміністративне правопорушення.

Як повідомили «Коментарям» у Київській ДАІ, такі зміни внесені для поліпшення контролю за надходженням коштів і допоможуть уникнути непорозумінь, які виникають при з’ясуванні своєчасної сплати платежів у виконавчій службі.

«Під час сплати штрафів за порушення ПДР у квитанціях необхідно обов’язково зазначати не лише код платежу, прізвище, ім’я, по батькові платника, але і серію та номер протоколу про адміністративне правопорушення», — заявили в ДАІ.

У відомстві також нагадали, що штраф має бути сплачений не пізніше, ніж через 15 днів з дня вручення постанови порушникові про накладення штрафу.

У разі оскарження або внесення на нього подання прокурора — не пізніше 15 днів з дня повідомлення про залишення скарги або подання без задоволення.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути