chrome firefox opera safari iexplorer

Десятка найбільш затребуваних вакансій у регіонах

08 лютого 2013 о 17:22

Найбільшим попитом серед фахівців в Україні користуються продавці-консультанти, програмісти, бухгалтери, медичні представники, менеджери з продажу, свідчать результати дослідження порталу rabota.ua.

Як пояснили Корреспондент.biz експерти порталу, в регіонах України можна відзначити деякі особливості списку найбільш затребуваних професій. Так, наприклад, в Києві у ТОП-10 увійшли кухарі і системні адміністратори, в Донецьку — касири і юристи, в Дніпропетровську — касири і страхові агенти, в Одесі — кухарі, а також працівники складів і СТО, у Львові — кухарі і лікарі.

Якщо говорити про десятку найбільш затребуваних професій у Києві, то вона виглядає наступним чином: продавець-консультант, веб-розробка, Кухар/шеф-кухар, торговий/регіональний представник, продаж реклами/маркетингових послуг/сувенірної продукції, продажі по телефону, головний бухгалтер, системне адміністрування/helpdesk, тестування/QA.

У ТОП-10 найбільш затребуваних професій в Харкові — веб-розробка, продавець-консультант, торговий/регіональний представник, програмування: JAVA, програмування:. NET, тестування/QA, mobile development, бухгалтер, системне адміністрування/helpdesk та програмування: C / C + +.

У Донецьку найбільш затребуваною вакансією став торговий представник. За ним розмістилися продавець-консультант, бухгалтер, медичний представник, веб-розробка, продаж будівельних матеріалів/ вікна двері/ плитка/ сантехніка, продаж реклами/ маркетингових послуг/ сувенірної продукції, продаж автомобілів/ запчастин, касові операції, юрист/ юрисконсульт/ правознавець.

Продавець-консультант, FMCG: торговий/ регіональний представник і веб-розробка стали трійкою найбільш затребуваних сфер в Дніпропетровську. З четвертого по п'яте місце розмістилися медичний представник, продаж будівельних матеріалів/ Вікна двері/ плитка/ сантехніка, бухгалтер, продаж реклами/ маркетингових послуг/ сувенірної продукції, касові операції, фінансовий консультант/ страховий агент, продаж обладнання.

Якщо говорити про Південь України, то в Одесі десятка найбільш затребуваних професій виглядає наступним чином: продавець-консультант, веб-розробка, торговий / регіональний представник, медичний представник, складське господарство, бухгалтер, програмування: JAVA, продаж реклами / маркетингових послуг / сувенірної продукції , працівник СТО, кухар / шеф-кухар.

За даними rabota.ua, у Львові найбільш затребуваними професіями стали продавець-консультант, веб-розробник і торговий представник. Потрібні на львівському ринку праці також фахівці таких галузей: програмування:. NET, медичний представник, тестування/ QA, кухар/ шеф-кухар, лікарі, продаж будівельних матеріалів / вікна двері / плитка / сантехніка, програмування: JAVA.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути