chrome firefox opera safari iexplorer

Дитяче «Євробачення-2013» таки відбудеться у Києві

07 лютого 2013 о 13:50

Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2013 таки відбудеться в Києві. Українська телекомпанія НТКУ змогла переконати Наглядову Раду конкурсу у тому, що конкурс буде проходити на найкращому можливому рівні.

«Ми відчували, що пропозиція НТКУ була найсильнішою серед пропозицій, які ми отримали. Завдяки нашому попередньому досвіду з НТКУ та її планам на цьогорічний конкурс, ми чекаємо на красиве шоу в Києві», – говорить Владислав Яковлєв, виконавчий директор Дитячого пісенного конкурсу Євробачення.

Нагадаємо, що Україна отримала право провести наступний дитячий конкурс завдяки перемозі Анастасії Петрик з піснею «Небо».

На відміну від дорослого Євробачення, перемога в дитячому конкурсі не дає право на проведення наступного конкурсу.

НТКУ вже не вперше проводитиме Дитячий пісенний конкурс. Євробачення-2009 серед дітей також відбувалось в Україні.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути