chrome firefox opera safari iexplorer

Мінспорту та Міносвіти знову розділять

22 лютого 2013 о 15:03

Міністерство освіти, науки, молоді та спорту буде розділене на два відомства, одне з яких опікуватиметься спортом, а друге — освітою, як це було раніше.

Про це заявив Президент Віктор Янукович під час телепроекту «Діалог з країною», повідомляє Укрінформ.

«Я бачу, який великий недолік відбувся, визнаю цю помилку, коли об’єднали Міністерство спорту з Міністерством освіти. Я приймаю рішення і ми відокремимо спорт і молодь від освіти, відновимо ті управління, які є на місцях і в регіонах», — сказав Глава держави.

За його словами, після попередньої реогранізації, коли Міністерство молоді та спорту об’єднали із Міністерством освіти і науки, відбулося часткове знищення структур, які займалися розвитком спорту. «Спорт треба любити і цим питанням мають займатися тільки професіонали», — підкреслив Президент.

Розділи: Новини освіти

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути