chrome firefox opera safari iexplorer

На українському телебаченні скоротять кількість реклами

22 лютого 2013 о 16:22

Національна рада з телебачення і радіомовлення виступає за законодавче обмеження часу реклами на телеканалах. Про це в інтерв'ю виданню«Газета 2000» сказав голова Нацради з телебачення Володимир Манжосов.

Він порадив рекламодавцям самим провести глибоке дослідження і переконатися, що така кількість телереклами зараз стала вже малоефективною.

«Такий обсяг рекламних блоків не сприймається більшістю населення – глядач просто вимикає телевізор або перемикається на інший канал», – вважає Манжосов.

У той же час він зазначив, що ухвалення подібного законопроекту про обмеження часу телереклами не повинно негативно позначитися на телерадіоіндустрії, так як ця галузь забезпечує значні надходження до державного бюджету.

Зазначимо, що раніше в Українi набрала чинності заборона на рекламу бiльш нiж 300 лiкарських препаратiв.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути