chrome firefox opera safari iexplorer

На завтра синоптики обіцяють сніг

19 лютого 2013 о 16:29

Завтра, 20 лютого, за прогнозами синоптиків, у західних областях України очікується сніг та мокрий сніг (у Карпатах та на Закарпатті сильний), вдень місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, у північних та місцями в центральних областях пройде невеликий сніг, в Криму вдень сніг з дощем, на решті території без істотних опадів. Про це УНІАн повідомили в Українському гідрометцентрі.

На дорогах України, крім південної частини, ожеледиця. Вітер південно-східний (у Криму та Приазов'ї північно-східний), 5-10 м/с.

Температура вночі 3-8° морозу, на півночі Лівобережжя та на високогір'ї Карпат 10-14° морозу, на узбережжі морів 0-2° тепла; вдень температури коливатиметься від 4° морозу до 1° тепла, у південній частині до 5° тепла.

У Києві та столичній області пройде невеликий сніг. Температура на Київщині вночі 3-8° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла. У м. Києві очікується невеликий сніг. Температура вночі 5-7°, вдень 0-2° морозу.

Розділи: Довкілля

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути