chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні киян запрошують на три сільськогосподарські ярмарки

27 лютого 2013 о 09:52

За інформацією управління внутрішньої торгівлі та побуту, 27 лютого, 1 та 2 березня в столиці відбудуться традиційні сільськогосподарські ярмарки, повідомляє УНН.

На них реалізовуватимуть продукцію фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств Київської та інших областей України.

Зокрема, придбати різноманітні продукти харчування майже з усіх регіонів України кияни зможуть за такими адресами:

27 лютого (середа) у:

— Подільському районі на просп. Правди, 31-35;

— Святошинському районі на розі вул. Тулузи та бульв. Р. Роллана;

— Шевченківському районі на вул. Трудовій, 7-А.

На ярмарках споживачам запропонують різноманітні продукти харчування: картоплю, овочі, фрукти, м’ясо та м’ясні продукти, рибу та рибопродукти, цукор, борошно-круп’яні вироби, олію, мед, консервовані продукти та інші продовольчі товари від безпосередніх товаровиробників, підприємств харчової та переробної промисловості за цінами на 10-15% нижчими від ринкових.

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути