chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в в Україні знову йтиме сніг з дощем

11 лютого 2013 о 09:29

Як повідомили УНІАН в Українському гідрометцентрі, у західних областях очікується мокрий сніг, місцями сильний. Температура вночі 2-7° морозу, в Карпатах до 11°, вдень від 4° морозу до 1° тепла.

На решті території часом дощ та мокрий сніг (у східних областях вночі і в Приазов`ї без істотних опадів).

Температура вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла (вночі у північних та Вінницькій областях до 4° морозу), у південних областях та на Дніпропетровщині вночі 0-5° тепла, вдень 3-8°, в Криму до 11°. В Україні місцями туман, у західних, північних, Вінницькій областях в окремих районах налипання мокрого снігу.

На дорогах північної половини ожеледиця. Вітер переважно східний, 5-10 м/с, вдень у східних областях окремі пориви 15-20 м/с. У Києві та області очікується невеликий мокрий сніг, часом туман; вдень мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу.

На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 5-10 м/с. Температура по області вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень близько 0°. По м. Києву температура вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°.

Розділи: Довкілля

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути