chrome firefox opera safari iexplorer

Український виш потрапив до найавторитетнішого світового рейтингу ВНЗ

25 лютого 2013 о 10:33

За результатами найбільшого та найавторитетнішого рейтингу Ranking web of universities серед вишів України Національний університет «Острозька академія» за останні півроку піднявся на 19 позицій. Зараз він посідає 38 місце. Серед вищих навчальних закладів світу за шість місяців наш університет піднявся на 2 000 позицій.

Повідомляє сайт Острозької академії.

У рейтингу електронних репозитаріїв (Ranking web of repositories) Наукова бібліотека Острозької академії наразі десята (до слова, дев’ята — Києво-Могилянська академія, восьмий — Харківський національний університет імені В. Каразіна).

У рейтингу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Острозька академія посіла сьоме місце серед класичних університетів України.

Проект Ranking web of universities намагається всіляко сприяти ініціативам відкритого доступу до наукових і культурних напрацювань вищих навчальних закладів. Публікація рейтингів є одним із найпотужніших і найефективніших інструментів для консолідації та популяризації у суспільстві різних процесів і змін в наукових колах.

Розділи: Новини освіти

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути