chrome firefox opera safari iexplorer

Відновлення мовлення національного радіо – не перемога, а лише перший крок до неї

11 лютого 2013 о 17:35

Так Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко прокоментував інформацію Національної радіокомпанії України про відновлення ефірного мовлення на трьох каналах Національної радіокомпанії – УР-1, «Промінь» і УР-3 («Українське радіо «Культура»).

«Треба віддати належне, що Уряд достатньо оперативно відреагував на нашу вимогу повернути трансляцію зазначених радіостанцій. Натомість проблеми функціонування Національної радіокомпанії України, її фінансування, видача ліцензій тощо залишаються актуальними», – зазначив Микола Томенко.

Він поінформував, що 21 лютого о 14:30 у Верховній Раді (вул. Грушевського 18/2, кім.12) відбудеться круглий стіл, ініційований Комітетом з питань свободи слова та інформації, на тему «Проблеми та перспективи розвитку Українського радіо».

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути