chrome firefox opera safari iexplorer

9 березня на НСК «Олімпійський» планують встановити рекорд

09 березня 2013 о 09:18

9 березня на «Олімпійському» відбудеться масштабне свято на честь українських жінок. У цьому році по-новому буде трактована стара дата, яка знаменує реальні досягнення нашого жіноцтва.

На стадіоні зберуться декілька десятків тисяч українок, серед яких буде багато знаменитих особистостей, їх кількість за допомогою кругової фотографії з центру футбольного поля зафіксують у Книзі Рекордів Гіннеса, повідомляє прес-служба НСК «Олімпійський».

У рамках проекту створено публічний оргкомітет акції «100 жінок України», куди залучено відомих українок. Проект підтримують: Алла Мазур, Оля Фреймут, Лідія Таран, Валерія Черненко, Даша Малахова, спортсменки Лілія Подкопаєва та Наталія Добринська, співачки Крихітка, Гайтана, Камалія, Наталія Гордієнко та Alloise, актриси Ада Роговцева, Ольга Сумська та Василіса Фролова, режисер Оксана Байрак , письменниці Марина Меднікова, Лариса Денисенко, Ірена Карпа, зірки радіо Ганна Балент і Ганна Свиридова та багато інших.

У програмі заходу на НСК: футбольний матч команди зірок шоу-бізнесу ФК «Маестро» проти професійних футболістів, флеш-моб, а також великий концерт за участю українських гуртів Green Grey, O.TORVALD, Bahroma, а також Наталії Гордієнко, Юлії Нельсон, Alloise, Azary, Lissa Wassabi.

Початок свята о 16:00.

Вхід лише для жінок! Квитки (від 20 грн) можна придбати на сайті karabas.com.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути