chrome firefox opera safari iexplorer

Cніг біля житлових будинків столиці почнуть розчищати тільки на вихідних

28 березня 2013 о 08:54

Заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА Іван Гаврилюк заявив, що сніг біля будинків Києва почнуть розчищати тільки на вихідних.

Про це він заявив в ефірі 5 каналу.

«Сніг у Києві забирається, у нас очищені вже основні дороги міста і найближчим часом ми перейдемо до прибудинкової території. В суботу-неділю ми будемо розчищати прибудинкові території», — заявив Гаврилюк.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в КМДА почали активно готуватися до можливого паводку на початку квітня.

Сьогодні, 28 березня, на сайті Київської міської державної адміністрації буде опублікована картаз місцями можливих підтоплень.

Учора глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов призначив чиновника, який буде відповідати за ситуацію в столиці в разі повені після різкого потепління на початку квітня. Зокрема, відповідальним став директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовий.

Також зазначимо, що вчора фахівці Київського еколого-культурного центру заявили, що сильні снігопади в Києві можуть викликати масштабну повінь в місті, коли сніг почне танути. «Є дуже висока ймовірність, що після 20 квітня можна чекати повені. Якої повені — 3, 5 або 10 метрів — поки сказати важко, але повінь буде», — сказав в коментарі ВВС Україна директор центру Володимир Борейко.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути