chrome firefox opera safari iexplorer

Євробаскет-2015: Україна витратить 200 млн на реконструкцію палаців спорту

28 березня 2013 о 15:07

З бюджету України виділять 200 мільйонів гривень на реконструкцію палаців спорту і будівництво тренувальних баз.

Кабінет Міністрів України затвердив перелік робіт з будівництва та реконструкції спортивних об'єктів до Євробаскет-2015. Загальна сума виділених коштів становить 200 мільйонів гривень.

Згідно з розпорядженням уряду, найбільша сума коштів буде спрямована на проектування та реконструкцію будівлі Палацу спорту Метеор у Дніпропетровську.

Перелік робіт та об'єктів виглядає наступним чином:

— Проектування та реконструкція будівлі Універсально-видовищного спортивного палацу Метеор у Дніпропетровську — 72,4 млн грн.

— Проектування та капремонт другої черги Палацу спорту у Києві — 70 млн грн.

— Проектування і будівництво тренувальних баз — 16,9 млн грн (з яких на підготовчі роботи у Києві, Донецькій, Одеській, Львівській та Харківській областях буде направлено по 0,5 млн грн, Дніпропетровській — 14,4 млн грн.

— Проектування і будівництво тренувальних комплексів для підготовки національної збірної команди у Києві та області, Львівській області та АРК — 40,7 млн грн.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути