chrome firefox opera safari iexplorer

Харківський парк отримає авторитетну міжнародну премію

03 березня 2013 о 10:43

Харківський центральний парк культури й відпочинку ім. Горького увійшов до десятки найкращих парків розваг світу в 2012 році.

Він став кращим у СНД за рівнем оснащеності сучасним парковим устаткуванням, повідомив під час сесії міськради міський голова Геннадій Кернес, пише Голос України. 

У березні керівництво парку відвідає Москву, щоб одержати авторитетну міжнародну премію — «Золотий поні». Ця нагорода — щось на кшталт «Оскара» за видатні заслуги в індустрії розваг, наголосив він.

Від початку роботи влітку минулого року нововідбудованого парку, кількість його відвідувачів наближається вже до трьох мільйонів осіб, що дорівнює чисельності населення Харківської області.

Атракціони постійно оновлюються, і незабаром тут з’являться ще одні «американські гірки», які зможуть «подолати» тільки найсміливіші.

Ще одна особливість — окремі зони відпочинку для різних категорій населення: від найменших до пенсіонерів, для яких у парку відтворено атмосферу років їхньої молодості.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути