chrome firefox opera safari iexplorer

Київські водії знехтували прохання ДАІ не виїжджати на дороги

26 березня 2013 о 16:04

Попри всі попередження Державтоінспекції Києва утриматися від поїздок на власному автотранспорті, водії масово почали виїжджати у місто, констатують у ДАІ.

Державтоінспекція вкотре просить водіїв із розумінням поставитися до незручностей, спричинених негодою, та радить автовласникам до поліпшення дорожньої ситуації не вирушати у поїздки без нагальної потреби.

«Коли ж така необхідність виникла, то потрібно неухильно дотримуватись правил зупинки та стоянки і залишати транспорт в тих місцях, де він не заважатиме роботі снігоприбиральної техніки, а під час руху по місту – з повагою та розумінням відноситися одне до одного», — закликає ДАІ Києва.

За даними відомства, у столиці «відновлена частина маршрутів руху громадського транспорту, ліквідуються затори, розчищаються основні дороги міста».

Підрозділи столичної ДАІ спільно з рятувальниками МНС та працівниками дорожніх служб продовжують роботу з відновлення нормального дорожнього руху та забезпечення життєдіяльності міста.

Столична міліція мобілізувала всі можливості для того, щоб допомогти комунальним службам подолати наслідки негоди, зазначають у ДАІ.

Як повідомлялося, у вівторок вранці у Києві знову були затори через нерозчищений сніг, багато хто йшов до роботи пішки.