chrome firefox opera safari iexplorer

Режим надзвичайної ситуації в Києві триватиме ще тиждень

25 березня 2013 о 08:53

Режим надзвичайної ситуації, запроваджений в Києві в суботу, триватиме ще не менше тижня. Про це 24 березня заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Надзвичайна ситуація триває. І думаю, що ще як мінімум тиждень буде», — сказав Попов в ході брифінгу, передає УНІАН.

Також він повідомив, що уряд ухвалив рішення надати фінансову допомогу Києву для оплати послуг підприємств некомунальної форми власності, які приєдналися до ліквідації наслідків негоди.

За словами Попова, наразі в Києві на вивезенні снігу працює 50 вантажних автомобілів, але цю кількість передбачається збільшити, підписавши угоди із великими некомунальними підприємствами міста.

Раніше Попов звернувся до жителів Києва в зв'язку з оголошеною в місті надзвичайною ситуацією через сильний снігопад. За його словами, комунальні і дорожні служби працюють у цілодобовому режимі, до роботи залучено підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

У ніч на 23 березня транспортне сполучення в столиці було паралізовано. Тисячі людей провели ніч у заторах. Користувачі соцмереж з обуренням повідомляли про відсутність снігоприбиральної техніки, повну бездіяльності ДАІ і випадки відмови в допомозі з боку співробітників ДСНС. Комунальний транспорт у місті практично не працює.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути