chrome firefox opera safari iexplorer

Снігопад у Києві паралізував аеропорти «Бориспіль» і «Жуляни»

23 березня 2013 о 13:37

Аномальний снігопад в Києві паралізував повітряний простір над столицею України. Київські аеропорти переживають труднощі в забезпеченні авіасполучень через негоду.

Аеропорт «Київ-Жуляни» не приймає і не випускає літаки через сніг. Згідно з даними онлайн-табло аеропорту, затримуються рейси в Москву, Сімферополь, Запоріжжя, Харків, Донецьк, Одесу, Санкт-Петербург, Дортмунд, Бергамо. На приліт затримуються рейси з Харкова, Тбілісі, Львова, Луганська, Москви, Донецька, Одеси, Тревізо, Меммінгену.

Тим часом аеропорт «Бориспіль» поки продовжує відправляти літаки. Однак сідати в головному міжнародному аеропорту України не дозволяють через снігопад. Спеціальні машини наразі намагаються розчистити злітно-посадкову смугу.

У свою чергу авіаперевізники почали скасовувати всі рейси доки не вщухне заметіль. Компанія «Візз Ейр Україна» скасувала рейси в Меммінген і Тревізо, заплановані на сьогодні.

Авіакомпанія МАУ скасувала всі рейси з Києва. Літаки цієї компанії не будуть підніматися в повітря з Борисполя. Пасажири, які збиралися сісти на літак МАУ в інших містах, будуть запропоновані місця в літаку інших авіакомпаній.

Ті, хто захоче повернути гроші за квиток, зможуть це зробити в місці придбання проїзного документу.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути