chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні київське метро працює в посиленому режимі

25 березня 2013 о 09:11

У понеділок, 25 березня, метрополітен у Києві працюватиме у посиленому режимі, незважаючи на оголошений вихідний. Про це УНІАН повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

«Поки тривають роботи із відновлення маршрутів наземного громадського транспорту, київський метрополітен залишається найбільш надійним та стабільним засобом пересування містом.

Тому у понеділок, 25 березня, підземка працюватиме у режимі робочого дня, незважаючи на те, що цей день у Києві оголошено вихідним. А за необхідності його роботу може бути знову подовжено», — зазначається у повідомленні

. Як повідомляв УНІАН, столична адміністрація відзвітувалась про часткове поновлення роботи громадського наземного транспорту. Так, станом на 15:00 у звичайному режимі руху відновлено 28 автобусних маршрутів, 3 тролейбусні та 85 автобусів, що працюють в режимі маршрутного таксі.

Також запрацювали всі три маршрути швидкісного трамваю на Борщагівку. Поступово кількість маршрутів та кількість рухомого складу збільшуватиметься, запевнили в КМДА.

Джерело: УНІАН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути