chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві сильні снігопади: водіїв просять не виїжджати

22 березня 2013 о 09:45

З 22 по 23 березня у Києві очікується суттєве погіршення погодних умов.

У зв'язку з переміщенням активного циклону вдень 22 березня та впродовж 23 березня очікуються складні погодні умови: сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, посилення швидкості вітру до 17-22 м/с. На дорогах- ожеледиця.

Столична ДАІ закликає водіїв утриматися від поїздок містом.

«Шановні водії! За значного погіршення погодних умов радимо вам, за можливості, взагалі утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим, хто виїхав, бути максимально уважними та обережними за кермом», — сказано у повідомленні прес-служби ДАІ Києва.

Водіїв також закликають «обов’язково враховувати погодні та дорожні умови — неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, уникати ризикованих маневрувань, не перевищувати швидкість, дотримуйтесь безпечного інтервалу та дистанції руху».

ДАІ нагадує: в умовах снігопаду слід рухатися з включеним ближнім світлом фар, а при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути