chrome firefox opera safari iexplorer

Столичні залізничники запрошують всіх охочих покататися на легендарному ретропоїзді

04 березня 2013 о 12:19

Впродовж березня екскурсійний паровоз Південно-Західної залізниці продовжуватиме курсувати навколо Києва. Про це УНН повідомили у прес-службі залізниці.

У святкові дні 8 та 9 березня залізничники Столичної магістралі запрошують всіх бажаючих стати пасажирами легендарного ретропоїзда.

Екскурсійна подорож навколо Києва ретропоїздом набуває все більшої популярності. Вирушаючи з першої платформи столичного вокзалу, легенда залізничного транспорту здійснила 77 рейса, а пасажирами стали понад 4 тис. подорожан.

Аналізуючи попит ретромандрівки, залізничники Південно-Західної магістралі корегують розклад та склад поїзда. Але завжди для комфортної подорожі у складі є вагон-ресторан, а розклад руху зручний для мешканців та гостей столиці.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути