chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відбувається рейдерське захоплення «Київської фортеці»

06 березня 2013 о 14:43

Про це повідомляє народний депутат Олександр Бригинець.

За його словами, приблизно о 10.00 ранку на територію «Київської фортеці» несанкціоновано в’їхав автомобіль з десятьма людьми.

«Невідомі, які не представилися керівництву музею, самовільно вивісили на фасаді будівлі, що знаходиться на балансі Міністерства оборони та розташованої за адресою: вулиця Госпітальна, 16-а табличку з назвою провулок Госпітальний, 16-а. Після цього невідомі проінформували керівництво музею про те, що тепер ця будівля належить їх фірмі», — наголосив нардеп.

Посилаючись на слова директора музею «Київська фортеця» Олени Ющенко, Бригинець додав, що невідома фірма намагалась здійснити купівлю цієї будівлі ще в 2005 році.

«Згідно з рішенням Господарського суду ця операція була визнана недійсною, оскільки будівля розташована за адресою: вулиця Госпітальна, 16-а (та 24-а), а в документах про купівлю значилась адреса : провулок Госпітальний, 16-а», — сказав Бригинець.

«Намагаючись прокрутити відому рейдерську оборудку, сьогодні рейдери знову спробували перейменувати вулицю в провулок. Працівники музею викликали міліцію та чекають на підтримку журналістів, адже на міську владу в них надії немає», — підсумував нардеп.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути