chrome firefox opera safari iexplorer

У Табачника замовили підручників за ціною майже 400 грн

25 березня 2013 о 12:01

ДНУ «Інститут інноваційних технологій і змісту освіти» Міносвіти уклав низку угод з видавництвами на видання шкільних підручників на 117,12 млн гривень.

Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель». Як повідомляється, найдорожчим виявився підручник «Іспанська мова (5-й рік навчання). 5 клас» для загальноосвітніх навчальних закладів, виданий накладом 400 екземплярів по 366 гривень за екземпляр. Ще більше десяти підручників коштуватимуть дорожче 200 гривень за екземпляр. «Підручники для шкіл з іноземними мо

вами навчання з накладами від 1,7 до 2 тис екземплярів замовлено по 102-175 гривень за екземпляр», — йдеться у повідомленні.

Згідно із повідомленням, це значно дорожче від аналогічного замовлення, яке видавництво «Наукова думка» НАН України 22 березня зробило компанії «Віпол». Науковці замовили видання 21 книжки накладом 300 екземплярів кожна.

Середня вартість наукових видань різного обсягом від 8 до 40 друкованих аркушів становитиме близько 32 гривень за екземпляр. Половину від усіх підрядів отримали ТОВ "ВД «Освіта» і ТОВ "Видавництво «Генеза».

Джерело: ТСН
Розділи: Новини освіти

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути