chrome firefox opera safari iexplorer

У центрі Києва пройде парад гопників

14 березня 2013 о 09:52

23 березня о 16.00 у центрі столиці пройде парад гопників.

Про це пише «Комсомольська правда».

Як повідомляють організатори акції – організація «Активна молодь Києва», ідея незвичайного параду зародилася давно, але для костюмованого шоу чекали тепла.

Адже саме навесні найкраща пора для шкіряних курток, спортивних штанів і туфель.

«Ми якось вирішили повеселитися із друзями й погуляти на Майдані в спортивних костюмах. Тоді на нас люди здивовано дивилися, але ніхто не чіпав. Думаю, що так само буде й цього разу. Адже головне в таких флешмобах – це підходити до всього з гумором», —  розповів організатор акції Дмитро Ткаченко.

За його словами, приміряти на себе новий вигляд зможуть усі охочі. Головне – дотримуватися дрес-коду й захопити обов'язкові атрибути: насіння і барсетку.

На свято запрошують не тільки хлопців, але й дівчат, адже гопник – це «стан душі», кажуть організатори.

Взяти участь у гоп-параді погодилися вже 89 киян, і з кожним днем кількість охочих зростає.

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути