chrome firefox opera safari iexplorer

З 31 березня потяги курсуватимуть за графіком літнього часу

26 березня 2013 о 11:55

30 березня 2013 року о 3:00 на всій території України годинникова стрілка буде переведена на 1 годину вперед. При цьому пасажирські та приміські поїзди, які у цей час перебуватимуть у дорозі, рухатимуться зі збереженням усіх зупинок, вживаючи заходів для скорочення запізнень. Про це повідомив прес-центр ДТГО «Львівська залізниця».

Пасажирські поїзди, які курсуватимуть у ніч з 30 на 31 березня у дальньому сполученні і на момент переведення стрілки годинника перебуватимуть у дорозі, до кінцевого пункту прибудуть за скорегованим часом.

З 4:00 31 березня пасажирські поїзди дальнього і приміського сполучення, а також вантажні поїзди відправлятимуться за чинним графіком відповідно до літнього часу.

У поїздах та на вокзалах буде забезпечене своєчасне інформування пасажирів про зміни розкладу руху поїздів на період переведення годинникової стрілки.

Львівська залізниця закликає пасажирів бути уважними та планувати свої поїздки з урахуванням зміни часу.

Довідка

Довідкову інформацію про розклад руху поїздів територією Львівської магістралі завжди можна дізнатися за телефонами у Львові (032) 226-20-68, 226-15-95. Телефон довідкового бюро приміського вокзалу станції Львів 226-10-06.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути