chrome firefox opera safari iexplorer

За статтю про вбивства безпритульних тварин з журналістки вимагають гроші

19 березня 2013 о 15:50

Представники громадських організацій під стінами Деснянського районного суду Києва закликають громадськість захистити журналістку газети “День” Тетяну Метильову від ідеологів масового вбивства тварин Юлії Шаповалової і фірми “Кріт”, передає кореспондент УНН.

Основними гаслами на плакатах також виступають заклики до захисту тварин: “Стоп зообандитизму”, “Спочатку тварини, а потім люди”, “Шаповалову і Дроздову за ґрати”, а також активісти скандували “Шкуродерів за ґрати”.

“Від Метильової, яка виступає відповідачем, вимагають виправдати дані по статті “Гуманізм по мальтузіанськи або вбити, щоб мучився”, в тому числі вимагають моральну компенсацію. Це абсолютно безпрецедентний позов”, — зазначив зоозахисник Віталій Черняховський.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути