chrome firefox opera safari iexplorer

25 квітня — місячне затемнення, яке триватиме три дні

25 квітня 2013 о 15:10

У четвер, 25 квітня, — місячне затемнення, яке триватиме три дні. Спочатку затемнення буде частковим, а потім повним. Місяць почне виходити у напівтінь о 20-й годині 3 хвилини. Фаза „Повний місяць” стартує о 22-й годині 58 хвилин за київським часом, пише Високий замок.

Як розповіла астролог Марина Курсанова, під час затемнення в силу вступає Сатурн, який спричинить магнітні бурі. Розслабитися можна лише у неділю, 28 квітня, коли затемнення завершиться. “Протистояння Сонця і Сатурна триватиме три дні, — каже експерт. — Деякі люди впадуть у депресію, особливо жінки. Місячне затемнення вплине на душевний і фізичний стан людей”.

Пані Курсанова вважає, що місячне затемнення — не найкращий час для відвертих розмов з родичами, начальством на роботі, звернень до державних установ. Не можна влаштовуватися на нову роботу, починати власну справу.

Такі серйозні справи варто відкласти на тиждень. Якщо запланували операції на серці чи хребті — відмовтеся. “У період місячного затемнення болітиме спина, горло, ломитимуть суглоби, — зазначає Марина Курсанова. — Не буде особливих успіхів і на роботі: стомлення від рутини, колеги “підсунуть свиню”.

Як пережити місячне затемнення? Астролог радить жінкам емоційно не реагувати на різні робочі моменти, життєві ситуації. “Наскільки вони спокійно все сприйматимуть, настільки добре у них розвиватимуться взаємини з чоловіками, — зазначає Марина Курсанова. — Не робіть різких кроків до розірвання стосунків, бо будуть конфліктні ситуації”.

Особливі поради — для бізнесменів. Не витрачайте на проекти великих сум, бо матимете борги аж до кінця травня! З іншого боку, в ділових людей можуть з’явитися нові вигідні знайомства.

“Не можна підписувати важливі документи, призначати зустрічі з діловими партнерами, — радить пані Курсанова. — У період місячного затемнення можете отримати повідомлення про неоплачені рахунки, борги. Гроші потрібно повернути, а то застрягнете в борговій ямі до кінця року. Не можна вирушати у закордонні поїздки. Вони будуть складними. Це стосується насамперед жінок. Їм краще піти у СПА-салон, зробити маски на обличчя”.

Розділи: Довкілля

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути