chrome firefox opera safari iexplorer

«Арену Львів» передадуть Мінмолодьспорту?

26 квітня 2013 о 15:39

Станом на сьогодні є напрацьована постанова Кабінету Міністрів України, у якій йдеться про передачу стадіону «Арена Львів» до сфери управління Міністерства молоді та спорту.

Документ ще не зареєстрований, оскільки його наразі допрацьовують. З’явиться він уже найближчими днями.

Про це в коментарі IA ZIK 26 квітня повідомив начальник управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода.

«Така постанова Кабміну уже завізована, лише не підписана і номера не має, оскільки деякі додатки до неї не оформили, тому дещо поправляють. Це технічні моменти. Незабаром вона буде зареєстрована. У документі йдеться про передачу стадіону «Арена Львів» до сфери управління Міністерства молоді та спорту України», – розповів чиновник.

«Ми зараз говоримо на випередження, бо «живого» документу ще немає, але він найближчими днями з’явиться. Постанова напрацьована», – підкреслив Майборода.

Щодо того, чи пришвидшить таке рішення завершення будівництва стадіону та вирішення питання щодо відшкодування боргів, Юрій Майборода зауважив: «Думаю, що так, оскільки будуть передбачені кошти на завершення цих робіт. І голова ЛОДА докладав зусиль в цьому плані – щоб були передбачені ці кошти. Це вже буде гарантія, того, що держава утримуватиме стадіон. Принаймні, найближчим часом. Як далі розвиватимуться події – зараз важко сказати. Але, на мою думку, все-таки потрібна футбольна команда, яка би загосподарювала цей стадіон. Тоді до нього можна додавати інші можливості – проведення різних заходів».

Однак, з його слів, коли зараз ще вирішується питання по переходу ФК «Карпати» на «Арену Львів», держава «підставляє тут плече».

Нагадаємо, на початку квітня директор з експлуатації стадіону «Арена Львів» Олексій Жуковін заявив, що цього року на функціонування стадіону «Арена Львів» необхідно 10,3 млн грн. Самостійно стадіон планує заробити лише близько 3 млн грн.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути