chrome firefox opera safari iexplorer

Дні Києва у Відні обійшлися бюджету в 1 млн грн

25 квітня 2013 о 15:01

Департамент культури КМДА за результатами тендеру уклав угоду з КП КМДА «Агентство з обслуговування театральної та концертної діяльності» на послуги з організації та проведення Днів Києва у Відні.

За інформацією «Вісника державних закупівель», вартість угоди становила 999,97 тис. грн, передають «Наші Гроші».

Згідно з технічним завданням агентство має забезпечити послуги адміністративної групи у Відні (режисер, адміністратор, візова підтримка та страхування), перевезення, проживання та харчування танцювального ансамблю імені Вірського та струнного квартету «Розумовський», оренду технічного обладнання для виступу.

Також необхідно транспортувати з Києва до Відня і назад картини, організувати їх виставку, виготовити афіші та буклети тощо.

Згідно з документацією конкурсних торгів, перевезення картин і переїзд артистів були призначені ще на 20 квітня. Таким чином, тендер провели за три дні до початку організації заходу.

Нагадаємо, Дні Києва у Відні проходили з 22 по 24 квітня. Крім культурних заходів було заплановано проведення бізнес-форуму за участю близько 25 київських компаній і майже 70 австрійських. Голова КМДА Олександр Попов та президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський представлять на форумі програму «Київ інвестиційний».

Також нагадаємо, 22 березня цього року, коли Київ паралізували аномальні снігопади, голова КМДА Олександр Попов залишив столицю. У КМДА повідомили, що цього дня Попов був у Відні з робочою поїздкою, метою якої було проведення переговорів з послом України в Австрії у рамках підготовки Днів Києва у Відні.

Джерело: Коментарі
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути