chrome firefox opera safari iexplorer

Єдиний в Україні Музей сновидінь готує для киян незвичайний захід

09 квітня 2013 о 10:44

Єдиний в Україні Музей сновидінь готує для мешканців і гостей Києва незвичайний захід. З 17 квітня по 27 травня в музеї вперше проходитимуть дні «Fashion Dreams».

Про це пише delfi.ua.

«За цей час кожен з відвідувачів» Fashion Dreams «зможе трохи краще розібратися в дизайні особистих сновидінь, надати своєму образу неповторності наяву і поспостерігати за тим, як творять наші снолектори», — повідомили у музеї.

У рамках «Fashion Dreams» заплановано ряд цікавих виставок, зустрічей і показів унікальнихколекцій.

Зокрема, в день відкриття днів моди відбудеться зустріч «Що сниться автору?» з відомим дизайнером одягу Наталією Каменською, в ході якої вона повідає, що їй сниться.

Також відвідувачів «Fashion Dreams» чекає показ нової колекції від дизайнерів Міли Гайдай та Лілії Лук'янової, на якому будуть представлені вироби прет-а-порте від be LuGa в чорно-білій гамі.

У свою чергу дизайнер прикрас Наталія Загрійчук презентує нову колекцію жіночих прикрас від марки «N'Z».

Одним з найбільш видовищних подій «Fashion Dreams» стане виставка «Моди» від українського арт-дуету братів близнюків Вані і Васі Костенко. В експозиції будуть представлені роботи, що відтворюють образи радянських чоловіків і жінок 70-80-х років, а також 17 колажів з елементами гардероба модниць тих часів.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути