chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові на Великдень проведуть «Конкурс на найсмачнішу паску»

09 квітня 2013 о 13:03

У Львові на Великдень проведуть «Конкурс на найсмачнішу паску». До участі запрошуються усі охочі господині, які мають особливу рецептуру приготування пасок. Реєстрація триватиме до 2 травня.

Про це повідомила PR-менеджер компанії «Дік-Арт» Зоряна Владика.

«Цього року ми вперше в межах Фестивалю писанок проведемо «Конкурс на найсмачнішу паску». Такі конкурси не є новиною, адже подібні змагання на визначення чогось кращого проводяться в різних містах. Але тут головна мета не визначити найкращу паску, а показати, наскільки самобутніми можуть бути традиції її приготування. Будемо раді бачити серед учасників вправних господинь, які печуть особливі паски. А вже 5 травня на головній сцені фестивалю (північна сторона площі Ринок) шляхом дегустації журі обере найсмачнішу паску, а господиня, яка її приготувала, буде визнана «Найкращою господинею Львова 2013 року», а також і цінний приз», — розповів директор Фестивалю писанок у Львові Андрій Сидор.

Усі, хто бажає взяти участь у конкурсі, повинні зареєструватися на сайті фестивалю www.easter.lviv.uaабо за телефоном: (032) 235-77-88.

Також на площі Ринок під час Фестивалю писанок відкриються «Великодній писанковий ярмарок», «Великодня арт-майстерня», «Галерея писанок», пройдуть різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, відбудуться святковий великодній концерт, виступи християнських колективів та показ фільмів на великодню тематику.

Нагадаємо, в межах Фестивалю писанок 6 квітня стартувала акція «Полювання на писанки», переможець якої отримає головний приз – золоте яйце. Детальні умови участі читайте на сайті фестивалю, а також в ефірі медіа-друга — радіо «FM Галичина».

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Новини культури

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути