chrome firefox opera safari iexplorer

У травні пройдуть два концерти «Проекту Івасюк»

02 квітня 2013 о 17:45

Музично-мистецький «ПРОЕКТ ІВАСЮК», який у березні цього року зібрав чотири аншлагові концерти у Львівській опері, знову вражатиме публіку. Відтак, нові концерти проекту відбудуться 12 травня у Львові та 24 травня у Києві.

Про це «Рідній країні» повідомив організатор проекту — компанія «Дік-Арт».

Перший концерт проведуть 12 травня у Львові в рамках 757-річчя Дня міста. «На цей концерт зможуть потрапити усі, адже ми проведемо його в стилі оpen air на площі Ринок. Вже за два тижні, 24 травня, музично-мистецький «ПРОЕКТ ІВАСЮК» відбудеться у Києві в Палаці «Україна». До цих виступів ми долучаємо нових учасників», повідомляє організатор музично-мистецького «ПРОЕКТУ ІВАСЮК» Андрій Сидор.

Унікальність «ПРОЕКТУ ІВАСЮК» в тому, що на одній сцені об’єднуються естрадно-симфонічний оркестр, хорова капела, естрадні виконавці та підкреслюють це все ексклюзивними фото та відео з домашнього архіву родини Івасюка.

За словами музичного продюсера Проекту Миколи Кулика, пісні Володимира Івасюка прозвучать у виконанні Тараса Чубая, капели «Трембіта», «Піккардійської терції», Оксани Мухи та нових учасників.

Нагадаємо, музично-мистецький «ПРОЕКТ ІВАСЮК» відбувається з нагоди 64-ої річниці від дня народження всесвітньо відомого українського композитора та поета Володимира Івасюка.

Згодом концерт у рамках туру завітає і в інші міста України.

 

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути