chrome firefox opera safari iexplorer

Українські гімнасти успішно стартували на чемпіонаті Європи у Москві

19 квітня 2013 о 12:21

Чоловіча команда України успішно стартувала на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики, що розпочався в Москві. Про це повідомляє НОК.

«Після кваліфікації у багатоборстві лідер синьо-жовтої збірної Олег Верняєв посідає друге місце – 89,331, поступаючись британцю Максу Вітлоку лише трьома сотими бала. Чемпіон І Юнацьких Олімпійських ігор-2010 Олег Степко обіймає четверту позицію – 88,224, відстаючи від росіянина Давіда Бєлявського на 4 соті», — зазначається у повідомленні.

У фіналах в окремих видах поборються за нагороди 3 наші співвітчизники. Бронзовий призер Олімпійських ігор-2012 в опорному стрибку Ігор Радівілов у своєму улюбленому виді кваліфікувався з другим результатом – 15,183, а у вправах на кільцях – з третім (15,583).

Олег Степко виграв кваліфікацію на брусах – 15,700. Олег Верняєв складе йому компанію в боротьбі за медаль на цьому снаряді – 15,566 (третій показник), а також виступить у фіналі опорного стрибка – 14,983 (четверта позиція).

У змаганнях жінок за підсумками кваліфікації до фіналу в окремих видах відібралися Олена Васильєва з п'ятим результатом (колода) і стала першою запасною (опорний стрибок), Христина Санькова з восьмим результатом (вільні вправи).

У фінал багатоборства Олена Васильєва вийшла з 20-м результатом, Ангеліна Кисла — з 24-м. Виграла кваліфікацію румунка Лариса Іордаче.

19 квітня відбудуться фінали у багатоборстві.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні