chrome firefox opera safari iexplorer

Українці пророкують третє місце на «Євробаченні»

15 квітня 2013 о 10:26

До пісенного конкурсу «Євробачення-2013» залишився місяць, і в букмекерських конторах уже активно приймають ставки на переможця.

За даними контори Paddypower, перше місце пророкують представниці Данії Емілі де Форест з піснею Only Teardrops.

Друге місце може посісти норвезька співачка Маргарет Бергер з її I Feed You My Love. Третє ж місце розділили між собою українка Злата Огневич з піснею Gravity та росіянка Діна Гаріпова з композицією What If.

У свою чергу, співачка Джамала, яка брала участь у відбірковому турі «Євробачення-2011» і пройшла у фінал, вважає, що конкурс не підкоряється ніяким законам, а прогнози і ставки букмекерів практично ніколи не виправдовуються.

«Невідомо, чим цього року будуть вражені шанувальники конкурсу, минулого року вони були натхненні Euphoria. Злата — хороша співачка. А чи сподобається її пісня європейським слухачам? Цього ніхто спрогнозувати не зможе», — сказала вона.

Співачка Міка Ньютон також вважає, що у Злати конкуренти досить сильні.

«Однак це тільки на краще! Злата добре співає цю пісню, так що будемо сподіватися, що „Гравітація“ сподобається Європі. Хочу побажати їй сил пройти через це випробування і гарного настрою», — запевняє Міка Ньютон.

Нагадаємо, пісенний конкурс «Євробачення-2013» пройде з 14 до 18 травня в Мальме — третьому за величиною місті Швеції.

Українка Злата Огневич виступить під сьомим номером з піснею «Gravity».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути