chrome firefox opera safari iexplorer

В центрі Черкас зібрали народних майстрів, щоб завадити опозиції. ФОТО

25 квітня 2013 о 15:36

Як пише черкаське видання Прочерк, народних майстрів оперативно зібрали з усієї області на Соборній площі, в центрі Черкас, біля будівлі ОДА.

За словами народних умільців, вони лише вчора вранці дізналися, що потрібно їхати до обласного центру.

procherk.info

 procherk.info

«Нам зателефонували і сказали їхати з роботами. Нас троє вишивальниць приїхало, – говорить 66-річна Валентина Романенко із села Квітки Корсунь-Шевченківського району. – Я привезла з десяток рушників, вишиті ікони й подушки. Але ніхто нічого майже не купує, здебільшого цікавляться, хоча стоїмо з 9-ої ранку. Дівчата з наметів (Партії регіонів, що встановлені на Соборній площі, – ред.) казали, що ми сьогодні тут потрібні, щоб опозиції завадити».

procherk.info

 procherk.info

Не сприяє спонтанній виставці і сильний вітер. "Вітер постійно «піднімає» намети, які падають на столи з роботами майстрів. Кілька картин вже постраждали від вітру: у них зіпсувалися рамки, – жаліється смілянська майстриня Наталія Дверних.

procherk.info

 procherk.info

Як відомо, у Черкасах сьогодні відбудеться акція опозиції «Вставай, Україно!». На Театральній площі після маршу, який о 17.00 рушить від площі Богдана Хмельницького (біля ПК «Дружба народів»), виступлять лідери опозиції Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок та Віталій Кличко.

procherk.info

 procherk.info

Спочатку захід мав відбутися на Соборній площі, але цієї ночі там похапцем встановили намети Партії регіонів і змонтували сцену для сьогоднішнього «концерту патріотичної пісні» та влаштували ярмарок народних умільців.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути