chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться ряд нових авіарейсів до Європи, Ізраїля та Уралу

02 квітня 2013 о 16:25

З початку квітня авіакомпанії МАУ і Трансаеро запускають низку рейсів з української столиці до ряду міст Європи і Росії. Крім того, авіасполученням зв'яжуть Дніпропетровськ, Донецьк і Одесу з Тель-Авівом.

Як повідомили Корреспондент.biz в авікомпанії МАУ, починаючи з 31 березня цього року перевізник власними прямими регулярними рейсами зв'язав Київ з Ростовом-на-Дону, Калінінградом і Єкатеринбургом. Таким чином, МАУ виявився найбільш крупним українським авіаперевізником між Україною та Російською Федерацією.

Окрім того, з 31 березня 2013 перевізник розпочав виконувати прямі рейси між Дніпропетровськом, Одесою, Донецьком і Тель-Авівом. Також у період літньої навігації 2013 МАУ розширить географію своїх рейсів за рахунок маршрутів з Києва до Праги, Вільнюса, Афіни, Ларнака і Варшави.

У свою чергу, в авікомпанії Трансаеро розповіли про запуск з 20 квітня з Міжнародного аеропорту Київ рейсів за маршрутами Київ-Уфа, Київ-Перм, Київ-Єкатеринбург.

Раніше повідомлялося, що у МАУ з'явився серйозний конкурент на азіатському напрямку.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути