chrome firefox opera safari iexplorer

Відтепер записати дітлахів до садочків у Києві можна через інтернет

04 квітня 2013 о 15:50

З 1 квітня в усіх районах Києва запрацювала система електронної реєстрації дітей дошкільного віку до навчальних закладів.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Відтепер батьки маленьких киян можуть легко записати своїх дітей до дитячого садочка. Передусім, необхідно визначитися, у який саме заклад ви хотіли б записати свою дитину. Для цього потрібно зайти на сайт www.dnz.kiev.ua, ознайомитись зі списком комунальних дитсадків міста, переглянути детальну інформацію про них і заповнити форму заяви, вказавши номери бажаних установ», — йдеться у повідомленні.

Кожен дитсадок в системі має свій унікальний номер. Після подання заявки потрібно звернутися до реєстратора у Центрі надання адміністративних послуг свого району для підтвердження інформації та пред’явити: оригінал свідоцтва про народження дитини; документ, який встановлює особу заявника; документи, які підтверджують усиновлення чи встановлення опіки, якщо заява подається усиновлювачами чи опікунами; документ, що підтверджує віднесення заявника до пільгової категорії; дозвіл на обробку персональних даних.

Після підтвердження інформації реєстратор видасть довідку про запис до реєстру майбутніх вихованців.

«Після завершення реєстрації дитині присвоюється персональний обліковий запис у електронній системі з відповідним ідентифікатором користувача (логіном) та тимчасовим паролем для доступу. За логіном можна заходити до внутрішньої частини порталу за адресою: https://portal.microsoftonline.com (розділ „Сайт групи“, рубрика „Стан запису“) та відслідковувати хід просування власної черги», — розповіли у КМДА.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути