chrome firefox opera safari iexplorer

За кілька днів в Україну прийде літо: синоптики обіцяють +26

16 квітня 2013 о 15:12

Українські синоптики заявляють про припинення опадів найближчим часом і підвищення температури повітря до +26 градусів. При цьому на півдні країни очікується сильний вітер.

Про це повідомив начальник Українського гідрометцентру Микола Кульбіда під час брифінгу.

"По всій території України опади зараз відсутні. Сьогодні максимальна температура складе від 14 до 19 градусів тепла по всій території країни. І в наступні дні вона буде мати тенденцію до зростання ", — додав Кульбіда.

Так, за його словами, найбільший максимум слід очікувати 19-20 квітня, коли температура складе в більшості регіонів 19-24 градусів тепла. А на півдні — 25-26 градусів тепла.

Він також зазначив, що, починаючи з 21 квітня, відбудеться деяке зміна погодних умов у західних та північних областях через проходження атмосферного фронту. Однак, за словами Кульбіди, він викличе тільки незначні дощі і деяке зниження температури.

Джерело: ТСН
Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути