chrome firefox opera safari iexplorer

Кожен п'ятий складатиме тести мовою нацменшин

30 травня 2013 о 12:00

Кожен п'ятий випускник загальноосвітнього навчального закладу, який цьогоріч проходитиме зовнішнє незалежне оцінювання, виявив бажання проходити тестування однією з мов національних меншин.

Про це на брифінгу у Кабміні повідомив міністр освіти і науки Дмитро Табачник, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

«Загальна кількість абітурієнтів, які виявили бажання складати тести однією з мов національних меншин, становить близько п'ятої частини від усіх тих, хто зареєструвався», — сказав він.

Міністр нагадав, що в 2013 році абітурієнти мають можливість проходити тестування не лише українською, а й російською, угорською, румунською, молдавською, польською та кримськотатарською мовами.

Джерело: wz.lviv.ua
Розділи: Новини освіти

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути